Pesto crostini
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontkorst het brood. Pers de knoflook en meng met de olie. Besmeer het brood met de knoflookolie. Snijd elke snee in 4 lange repen. Rooster de repen brood 5 min. in de oven. Besmeer het brood daarna met de pesto. Scheur de rucola in stukjes en leg op de crostini. Verdeel de crostini over 4 borden, serveer warm.
Pesto crostini
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012702_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Ontkorst het brood. Pers de knoflook en meng met de olie. Besmeer het brood met de knoflookolie. Snijd elke snee in 4 lange repen. Rooster de repen brood 5 min. in de oven. Besmeer het brood daarna met de pesto. Scheur de rucola in stukjes en leg op de crostini. Verdeel de crostini over 4 borden, serveer warm.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)8 sneetjes bruin casinobrood
1 teen knoflook
4 el olijfolie
6 el pesto rosso
1 zak rucola