Italiaanse maaltijdgroentesoep
Aan de slag
Olie in soeppan verhitten en groente 1 min. bakken. Basis voor groentesoep, oregano en 1,5 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en soep 15 min. zachtjes doorkoken. Ontbijtspek in droge koekenpan knapperig uitbakken. Laatste 8 min. tortelloni door soep roeren en meekoken. Soep met peper op smaak brengen. Soep in kommen scheppen. Spek erover verdelen. Met kaas en stokbrood serveren.
Italiaanse maaltijdgroentesoep
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012712_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Olie in soeppan verhitten en groente 1 min. bakken. Basis voor groentesoep, oregano en 1,5 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en soep 15 min. zachtjes doorkoken. Ontbijtspek in droge koekenpan knapperig uitbakken. Laatste 8 min. tortelloni door soep roeren en meekoken. Soep met peper op smaak brengen. Soep in kommen scheppen. Spek erover verdelen. Met kaas en stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix
1½ flesje basis voor groentesoep
½ eetlepel oregano
100 g ontbijtspek
1 pak tortelloni verde
75 g gemalen pittige kaas
1 stokbrood