Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen, in lengte halveren en in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Groenten in kom doen en olie en citroensap erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier bordjes verdelen. Met olijven en kaasblokjes garneren en met stokbrood serveren.
Gerelateerde recepten
Griekse salade met geroosterde paprika

voorgerecht
4 personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen, in lengte halveren en in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Groenten in kom doen en olie en citroensap erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier bordjes verdelen. Met olijven en kaasblokjes garneren en met stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
½ komkommer
½ pot geroosterde paprika's
100 g witte kaasblokjes
2 el olijfolie
½ el citroensap
50 g zwarte olijven
8 plakjes stokbrood