Van olie, azijn en honing dressing kloppen, met zout en peper op smaak brengen. Veldsla en meloensalade over vier borden verdelen. Dressing over salade verdelen. In koekenpan met antiaanbaklaag ham kort bakken. Ham over salade verdelen. Direct serveren. Lekker met stokbrood.
Gerelateerde recepten
Meloensalade met krokante ham

voorgerecht
4 personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Van olie, azijn en honing dressing kloppen, met zout en peper op smaak brengen. Veldsla en meloensalade over vier borden verdelen. Dressing over salade verdelen. In koekenpan met antiaanbaklaag ham kort bakken. Ham over salade verdelen. Direct serveren. Lekker met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels azijn
1 theelepel honing
½ zakje veldsla
2 bakjes verse meloensalade
100 g rauwe ham