Met groenten gevulde pappadums en raita

135 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Twee kommetjes klaarzetten. In koekenpan laagje olie verhitten, 1 pappadum kort frituren, uit pan nemen en pappadum onmiddellijk om kommetje vouwen. Ander kommetje over pappadum vouwen, zodat pappadum vorm van kommetje aanneemt. Andere pappadums op dezelfde wijze bereiden (indien nodig olie aanvullen).

  2. Komkommer met schil in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommer en appel raspen. Yoghurt met geraspte komkommer, appel, koriander en munt mengen, op smaak brengen met zout en peper (= raita).

  3. In wok 2 el olie verhitten en gemengde groenten in 5 min. al omscheppend gaarbakken, met zout en peper op smaak brengen. Pappadums naast kipfilet presenteren, met gebakken groenten vullen en met raita serveren.

  • algemeenDit bijgerecht is onderdeel van het AllerHande 250 jubileummenu. Voorgerecht: Panzanella met mosselen, Hoofdgerecht: Indiase kip kiev, Nagerecht: Panna cotta met lauriersiroop en aardbeien.

Met groenten gevulde pappadums en raita

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig