Bloemkoolcurry met pappadums

Hollandse bloemkool en aardappelen veranderen in een halfuur in exotisch Indiaas.

575 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de roerbakstukjes 3 min. Voeg de aardappels toe en bak 1 min. mee. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee.

  2. Voeg de tomaten, kokosmelk en bloemkool toe en breng het geheel aan de kook. Laat de curry 10 min. zachtjes koken. Verhit in een grote koekenpan de rest van de olie. Bak de pappadums een voor een 2 tot 3 sec. in de hete olie.

  3. Laat de papadums uitlekken op keukenpapier. Knip de koriander gijn. Breng de curry eventueel op smaak met zout. Bestrooi de curry met koriander en serveer met de pappadums.

Bloemkoolcurry met pappadums

Hollandse bloemkool en aardappelen veranderen in een halfuur in exotisch Indiaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig