Linzencurry met pappadums

Met de knapperige flinterdunne pappadums en mangochutney is deze milde curry helemaal af.

875 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Verhit 3 el olie in een hapjespan en fruit de ui met de currypasta 2-3 min. Schep de bloemkool, tuinerwten, linzen en tomatenblokjes met vocht erdoor. Voeg de bouillon en zout naar smaak toe en breng het geheel aan de kook. Laat de curry 15-20 min. zachtjes sudderen.

  2. Verhit de rest van de olie in een wok en frituur de pappadums met 2 tegelijk. Laat ze in 1-2 min. opzwellen en knapperig worden. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de linzencurry in wijde kommen op een bergje rijst. Leg de pappadums ernaast. Geef de mangochutney erbij.

  • Linzencurry met pappadums

    Instructievideo - 02:15 min.

Linzencurry met pappadums

Met de knapperige flinterdunne pappadums en mangochutney is deze milde curry helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig