Veldsla over vier borden verdelen. Bramen wassen. Perzik schillen en van pit af in blokjes snijden. In droge koekenpan walnoten kort roosteren. Kaas in blokjes snijden. Fruit, noten en kaas over veldsla verdelen. Dressing goed schudden en over salade verdelen.
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
Gerelateerde recepten
Salade met zomerfruit en balsamicodressing

voorgerecht
4 personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Veldsla over vier borden verdelen. Bramen wassen. Perzik schillen en van pit af in blokjes snijden. In droge koekenpan walnoten kort roosteren. Kaas in blokjes snijden. Fruit, noten en kaas over veldsla verdelen. Dressing goed schudden en over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje veldsla
1 doosje bramen
1 perzik
50 g walnoten
100 g belegen kaas
4 eetlepels balsamicodressing