Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Kappertjes fijnhakken. Kappertjes en peterselie door mayonaise roeren. Rivierkreeftjes, grootste deel van paprika (paar reepjes achterhouden voor garnering) en mayonaise door elkaar scheppen. Sla over vier bordjes verdelen en salade erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
Gerelateerde recepten
Rivierkreeftjes met peterselie-mayonaise

voorgerecht
4 personen
190 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Kappertjes fijnhakken. Kappertjes en peterselie door mayonaise roeren. Rivierkreeftjes, grootste deel van paprika (paar reepjes achterhouden voor garnering) en mayonaise door elkaar scheppen. Sla over vier bordjes verdelen en salade erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zoete puntpaprika
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels peterselie
5 eetlepels mayonaise
2 bakjes rivierkreeftjes
1 zakje rucola slamelange