Linzenschotel met Catalaanse braadworstjes

640 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In pan met dikke bodem olie verhitten en spekblokjes 5 min. uitbakken. Gesnipperde ui en knoflook 2-3 min. meebakken tot ze zacht en glazig zijn. Wijn erbij schenken en 10 min. laten inkoken. Tomaten met vocht, Italiaanse kruiden, braadworstjes en champignons toevoegen. Gerecht afgedekt ca. 20 min. zachtjes laten sudderen. Linzen erdoor scheppen en nog 3 min. zachtjes verwarmen. Linzenschotel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met (Boulogne)stokbrood en een groene salade.

  • algemeenDeze schotel is heel goed een avond van tevoren te maken. Schep de linzen er echter pas de volgende dag bij het opwarmen door, anders worden ze te zacht.

Linzenschotel met Catalaanse braadworstjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig