Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan groenten toevoegen en geheel 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote pan ruim water en beetje zout aan de kook brengen en spaghetti hierin in 10-12 min. beetgaar koken. Spaghetti in vergiet laten uitlekken, overdoen in kom en mengen met pesto. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti op saus leggen en bestrooien met kaasblokjes.
Gerelateerde recepten
Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan groenten toevoegen en geheel 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote pan ruim water en beetje zout aan de kook brengen en spaghetti hierin in 10-12 min. beetgaar koken. Spaghetti in vergiet laten uitlekken, overdoen in kom en mengen met pesto. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti op saus leggen en bestrooien met kaasblokjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
1 grote wortel
2 el olijfolie
1 blik tomatenblokjes
300 g volkoren spaghetti
4 el groene pesto
100 g witte kaasblokjes