Oven op 220 °C voorverwarmen. In soeppan olie verhitten en soepgroente 2 min. fruiten. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken. Vis toevoegen, soep aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Laatste 2 min. boontjes door soep roeren. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Knoflook boven boter uitpersen en goed doorroeren. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met brood en knoflookboter serveren.
Gerelateerde recepten
Groentesoep met kabeljauw

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. In soeppan olie verhitten en soepgroente 2 min. fruiten. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken. Vis toevoegen, soep aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Laatste 2 min. boontjes door soep roeren. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Knoflook boven boter uitpersen en goed doorroeren. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met brood en knoflookboter serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels (olijf)olie
2 zakjes soepgroente
1 pot basis voor groentesoep
1 pak kabeljauwfilet
1 pot witte bonen
1 pak petit pains
1 teentje knoflook
50 g zachte roomboter