Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en uien en knoflook 5 min. zachtjes bakken. Gepelde tomaten, azijn, suiker en 2/3 van olijven toevoegen en alles 5 min. op hoog vuur laten inkoken. Fruits de mer erdoor roeren en nog 1 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Tagliatelle over vier borden verdelen, tomatensaus erover schenken. Met rest van olijven garneren. Lekker met groene salade.
Gerelateerde recepten
Tagliatelle met zeevruchten

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en uien en knoflook 5 min. zachtjes bakken. Gepelde tomaten, azijn, suiker en 2/3 van olijven toevoegen en alles 5 min. op hoog vuur laten inkoken. Fruits de mer erdoor roeren en nog 1 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Tagliatelle over vier borden verdelen, tomatensaus erover schenken. Met rest van olijven garneren. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g (groene en witte) tagliatelle
2 uien
1 teentje knoflook
2 eetlepels (olijf)olie
2 blikken gepelde tomaten
1 eetlepel (balsamico)azijn
1 theelepel suiker
1 potje zwarte olijvenplakjes
2 bakjes fruits de mer