Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan of wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaatblokjes en cajunkruiden erdoor roeren en 3 min. op hoog vuur verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rijst en zeevruchten door tomatenmengsel scheppen en door en door verhitten. Rijst in schaal scheppen en met pinda's bestrooien.
Gerelateerde recepten
Snelle cajunschotel met zeevruchten

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan of wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaatblokjes en cajunkruiden erdoor roeren en 3 min. op hoog vuur verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rijst en zeevruchten door tomatenmengsel scheppen en door en door verhitten. Rijst in schaal scheppen en met pinda's bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
1 teentje knoflook
2 groene paprika's
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes
3 theelepels cajunkruiden
1½ pak 1 minuut rijst
2 bakjes fruits de mer
100 g gezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok