Romige witlofschotel uit de oven
bewaar
bewaar

Romige witlofschotel uit de oven

Lekker Hollandse schotel met een knapperig korstje uit de oven.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en halveer ze in de lengte. Kook de witlof ca. 5 min., giet af en laat uitlekken.

Wikkel de ham om de witlof en leg in de ovenschaal. Roer de roomkaas met de melk los en verdeel over de witlof. Snijd de tomaten in plakjes en verdeel over de witlof. Bestrooi de schotel met kaas en bak in het midden van de oven ca. 20 min.

Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de witlofschotel.

combinatietipLekker met een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige witlofschotel uit de oven

Lekker Hollandse schotel met een knapperig korstje uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig