Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Schaaltjes stoomgroenten samen 9 min. in magnetron bij 700 watt verwarmen. In wok kokosmelk met ketjap aan de kook brengen en verhitten. Knoflook boven kokosmelk uitpersen, Tivall toevoegen en 5 min. laten sudderen. Met peper en eventueel extra ketjap op smaak brengen. Rijst en stoomgroenten door kokosmelk roeren en over vier borden verdelen.
Gerelateerde recepten
Kokosrijst met gestoomde groenten

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Schaaltjes stoomgroenten samen 9 min. in magnetron bij 700 watt verwarmen. In wok kokosmelk met ketjap aan de kook brengen en verhitten. Knoflook boven kokosmelk uitpersen, Tivall toevoegen en 5 min. laten sudderen. Met peper en eventueel extra ketjap op smaak brengen. Rijst en stoomgroenten door kokosmelk roeren en over vier borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wilde en witte rijst
2 schaaltjes stoomgroenten (rode ui/champignons/wortel)
200 ml kokosmelk
3 eetlepels ketjap
1 teentje knoflook
2 schaaltjes Tivall gegrilde stukjes
Dit heb je nodig
wok