Uien pellen en snipperen. Kipfilet in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In soeppan olie verhitten en uien fruiten. Kip toevoegen en rondom bruin bakken. Roerbakmix toevoegen en 4 min. bakken. Currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en soep aan de kook brengen. Soep 10 min. laten doorkoken. Grill verwarmen en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Soep met brood serveren.
Gerelateerde recepten
Indiase kippensoep

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Kipfilet in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In soeppan olie verhitten en uien fruiten. Kip toevoegen en rondom bruin bakken. Roerbakmix toevoegen en 4 min. bakken. Currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en soep aan de kook brengen. Soep 10 min. laten doorkoken. Grill verwarmen en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Soep met brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
1 schaal kipfilet
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix
1 pakje korma currypasta
2 kippenbouillontabletten
1 zak naanbroodjes koriander-knoflook