Wraps met gehakt

Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood. Een kruidige gehaktsaus, sla en romige knoflooksaus... Dat willen we elke dag wel eten!

635 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 7 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225 °C.

  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree, het water, paprikapoeder, komijn, peper en eventueel zout toe. Roer door en verwarm 2 min. mee.

  3. Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min. in het midden van de oven. Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over. Rol de wraps op en serveer direct.

  • combinatietipLekker met sambal.
  • vegatipProbeer ook eens vegetarische wraps met rijst en bonen.
  • achtergrondinfoVoor deze gehaktwraps vonden we inspiratie in de smaken van Turkse pizza (lahmacun). Voor authentieke lahmacun worden o.a. geen tortilla's en radijs gebruikt
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Wraps met gehakt

Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood. Een kruidige gehaktsaus, sla en romige knoflooksaus... Dat willen we elke dag wel eten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig