Met risotto gevulde portobello's

375 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 15 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de bouillon tegen de kook aan. Fruit de ui in 2 el olie glazig in een pan met dikke bodem. Bak de rijst 1 min. al omscheppend mee. Voeg de sherry toe, zet het vuur laag en roer tot alle sherry is opgenomen. Voeg steeds een flinke scheut bouillon aan de rijst toe en roer totdat alle bouillon is opgenomen. Na 20-25 min. is de rijst gaar. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 °C. Veeg de portobello's schoon met keukenpapier. Verwijder de stelen en bestrijk met 1 el olie. Leg ze op aluminiumfolie op een bakplaat, met de bolle kant naar beneden. Strooi de tijmblaadjes in de hoed van de paddenstoelen en bestrooi met zout en peper. Bak ze 12-15 min. in de oven. Haal de risotto van het vuur, roer de boter en de kaas erdoor. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de risotto in de portobello's, bestrooi met extra kaas naar smaak.

  • algemeenGarneer met veldsla (zak 75 g).

Met risotto gevulde portobello's

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig