2 el olijven in stukjes snijden. Olie in 2 grote koekenpannen verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 10 min. bruinbakken. Geregeld omscheppen. Gesneden olijven toevoegen en 1 min. meebakken. Pastasaus met groenten en tijm aan de kook brengen en op laag vuur 5 min. koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Biefstukjes insmeren met wat olie van olijven uit bakje. Grillpan heet laten worden en hierin biefstukjes om en om, 2-3 min. aan elke kant, bruin grillen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Rest olijven toevoegen en 1 min. meegrillen. Gebakken aardappelen, groenten en biefstuk met olijven over 4 borden verdelen.
Gerelateerde recepten
Gegrilde biefstuk met olijven

hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
2 el olijven in stukjes snijden. Olie in 2 grote koekenpannen verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 10 min. bruinbakken. Geregeld omscheppen. Gesneden olijven toevoegen en 1 min. meebakken. Pastasaus met groenten en tijm aan de kook brengen en op laag vuur 5 min. koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Biefstukjes insmeren met wat olie van olijven uit bakje. Grillpan heet laten worden en hierin biefstukjes om en om, 2-3 min. aan elke kant, bruin grillen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Rest olijven toevoegen en 1 min. meegrillen. Gebakken aardappelen, groenten en biefstuk met olijven over 4 borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje kookolijven
4 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes
1 pakje sugo pastasaus pikant
1 pak Franse
2 theelepels tijm
4 biefstukjes
Dit heb je nodig
2 grote koekenpannen
grillpan