Bloemkool met mosterdkaassaus

551 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.

Gerelateerde recepten

Bloemkool met mosterdkaassaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig