Bloemkool met mosterdkaassaus
Aan de slag
Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.
Bloemkool met mosterdkaassaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013831_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
551 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak aardappels
1 bloemkool
2 uien
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes gepaneerde filets
1 zakje kaassaus
1 eetlepel Franse mosterd
1 theelepel suiker
1 eetlepel verse peterselie