Chocoladeframbozen
Aan de slag
Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.
Chocoladeframbozen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005197_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
55 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van persoon)2 tl cacaopoeder
6 el poedersuiker
125 g frambozen
Dit heb je nodig
satéprikkers