Maaltijdkippensoep met hamreepjes en ei
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren in ca. 8 min. hard koken, laten schrikken met koud water en pellen. Eieren elk in 4 parten snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Intussen wokolie verhitten en knoflook ca. 2 min. bakken. Wokgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Basis voor kippensoep en 2 potten water toevoegen. Alles aan de kook brengen. Hamreepjes en ketjap toevoegen en soep doorwarmen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Soep over 4 borden verdelen en 1 el rijst en partjes ei erover verdelen. Rest rijst en gebakken uitjes erbij geven.
Maaltijdkippensoep met hamreepjes en ei
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013923_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren in ca. 8 min. hard koken, laten schrikken met koud water en pellen. Eieren elk in 4 parten snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Intussen wokolie verhitten en knoflook ca. 2 min. bakken. Wokgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Basis voor kippensoep en 2 potten water toevoegen. Alles aan de kook brengen. Hamreepjes en ketjap toevoegen en soep doorwarmen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Soep over 4 borden verdelen en 1 el rijst en partjes ei erover verdelen. Rest rijst en gebakken uitjes erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 g pandanrijst
4 scharreleieren
2 tenen knoflook
2 el wokolie
1 zak oosterse wokgroente
1 pot basis voor kippensoep
1 duopak hamreepjes
2 el ketjap manis
½ beker gebakken uitjes