Truffelpaté in pancetta
Aan de slag
Kook de sherry in een pannetje op hoog vuur in ca. 4 minuten in tot stroop. Snijd de truffelpaté in 4 gelijke plakken en verpak elke plak in 2 plakjes pancetta, steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak de in pancetta verpakte paté op hoog vuur 1-2 minuten lichtbruin, keer halverwege. Leg wat blaadjes rucola op elk bord en een patépakketje. Druppel er sherrystroop over.
Truffelpaté in pancetta
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005434_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
295 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sherry in een pannetje op hoog vuur in ca. 4 minuten in tot stroop. Snijd de truffelpaté in 4 gelijke plakken en verpak elke plak in 2 plakjes pancetta, steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak de in pancetta verpakte paté op hoog vuur 1-2 minuten lichtbruin, keer halverwege. Leg wat blaadjes rucola op elk bord en een patépakketje. Druppel er sherrystroop over.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 ml zoete sherry
200 g truffelpaté* (zie tip)
8 plakken pancetta
½ zakje rucola
Dit heb je nodig
cocktailprikkers