Olie in pan verhitten en hierin parmaham, knoflook en rode peper 2 min. fruiten. Linzen, gember, kerriepoeder en naar smaak zout toevoegen. Linzen 15 min. op laag vuur stoven. Crème fraîche erdoor roeren. Linzen voor serveren bestrooien met sjalotten en peterselie. Lekker bij eendenborstfilet.
Gerelateerde recepten
Linzen met parmaham en rode peper

bijgerecht
4 personen
170 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Olie in pan verhitten en hierin parmaham, knoflook en rode peper 2 min. fruiten. Linzen, gember, kerriepoeder en naar smaak zout toevoegen. Linzen 15 min. op laag vuur stoven. Crème fraîche erdoor roeren. Linzen voor serveren bestrooien met sjalotten en peterselie. Lekker bij eendenborstfilet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 eetlepel olijfolie
100 g parmaham
2 teentjes knoflook
½ rode peper
1 blik linzen
2 eetlepels verse gemberwortel
1 eetlepel kerriepoeder
2 eetlepels crème fraîche
2 sjalotten
15 g verse peterselie