Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van de aluminium schaal en leg de pangasiusfilet erop. Schenk de wijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en de dille over de pangasiusfilet. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.
Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de pangasiusfilet gaar is.
- algemeenEenpersoonspakketjes maakt u eenvoudig van extra stevig of een dubbele laag aluminiumfolie. Op dezelfde manier kunt u ook de kabeljauw- roodbaars- of tilapiafilet bereiden. Geen witte wijn? Gebruik dan visbouillon.
Gerelateerde recepten
Pangasiusschotel met rivierkreeftjes

hoofdgerecht
4 personen
150 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van de aluminium schaal en leg de pangasiusfilet erop. Schenk de wijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en de dille over de pangasiusfilet. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.
Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de pangasiusfilet gaar is.
algemeen:Eenpersoonspakketjes maakt u eenvoudig van extra stevig of een dubbele laag aluminiumfolie. Op dezelfde manier kunt u ook de kabeljauw- roodbaars- of tilapiafilet bereiden. Geen witte wijn? Gebruik dan visbouillon.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g pangasiusfilet
2 sjalotten
75 ml droge witte wijn
100 g rivierkreeftjes
2 eetlepels verse dille
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
aluminium schaal