Snijd de witte kool en hak de peterselie fijn. Roer de mayonaise, azijn, worcestershiresauce en tomatenketchup in een kom door elkaar. Breng de dressing pittig op smaak met peper en eventueel zout. Schep de wittekool, peen juliene en peterselie door de dressing.
Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken.
Amerikaanse koolsalade
Deze knapperige salade mag niet ontbreken bij de barbecue. Ook lekker op een broodje!
- algemeenDe klassieke Amerikaanse 'coleslaw', de knapperige salade die eigenlijk bij geen barbecue mag ontbreken.
Gerelateerde recepten
Amerikaanse koolsalade
Deze knapperige salade mag niet ontbreken bij de barbecue. Ook lekker op een broodje!

bijgerecht
4 personen
210 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de witte kool en hak de peterselie fijn. Roer de mayonaise, azijn, worcestershiresauce en tomatenketchup in een kom door elkaar. Breng de dressing pittig op smaak met peper en eventueel zout. Schep de wittekool, peen juliene en peterselie door de dressing.
Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken.
algemeen:De klassieke Amerikaanse 'coleslaw', de knapperige salade die eigenlijk bij geen barbecue mag ontbreken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte kool
4 el verse peterselie
5 el mayonaise
1 el witte wijnazijn
3 druppels worcestershiresauce
2 el tomatenketchup
150 g peen julienne