Garnalencocktail met komkommer

Het klassieke voorgerecht in een zomerse versie met frisse komkommer.

145 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer vervolgens in dunne plakjes. Pers de citroen. Meng de komkommer met het zout en 3/4 van het citroensap. Laat 30 min. marineren. Laat de komkommer uitlekken en verdeel over de cocktailglazen. Snijd de zongedroogde tomaten fijn. Meng de garnalen met mayonaise, basilicum en tomaten. Breng op smaak met de rest van het citroensap en peper en zout. Verdeel de garnalen over de glazen. Knip de tuinkers af en strooi deze naar smaak over de garnalencocktail.

  • serveertipServeer met geroosterd brood.

Garnalencocktail met komkommer

Het klassieke voorgerecht in een zomerse versie met frisse komkommer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig