Garnalencocktail met aardappel en rucola

220 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappel en snijd in plakjes van ½ cm, de plakjes in reepjes van ½ cm en de reepjes in blokjes (brunoise). Kook in water met zout in 5 min. gaar. Giet af en laat afkoelen.

  2. Maak een dressing van de mayonaise, olie, azijn, suiker, het kerriepoeder, peper en zout. Meng met de aardappel en rucola. Verdeel de helft over de coupes en schep de helft van de garnalen erop. Herhaal dit en garneer met de tuinkers. Lekker met geroosterd witbrood.

  • combinatietipLekker met geroosterd witbrood.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Garnalencocktail met aardappel en rucola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig