Luxe aardappelsalade met spekjes
bewaar
bewaar

Luxe aardappelsalade met spekjes

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon, snijd in gelijke partjes en kook in 10 min. gaar. Giet af en laat uitlekken. Snijd ondertussen de ui in flinterdunne ringen.

Verhit de olie in een koekenpan en bak het ontbijtspek in 4-6 min. goudbruin en krokant. Doe de tuinerwten in een vergiet en spoel af met heet stromend water, tot ze ontdooid zijn.

Roer de dressing los met het water. Meng de aardappelen, rode ui, bieslook en tuinerwten en schep de dressing er voorzichtig door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de sla over kommen, schep de aardappelsalade erover en verkruimel het spek erboven. Serveer de salade lauwwarm of op kamertemperatuur.

combinatietipLekker met fijngesneden verse bieslook
bereidingstipU kunt de aardappelsalade een paar uur van tevoren maken. Laat de salade helemaal afkoelen en zet hem afgedekt in de koelkast. Laat voor het serveren op kamertemperatuur komen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Luxe aardappelsalade met spekjes

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig