Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd in kleine stukjes. Voeg de mayonaise, crème fraîche en mosterd toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en de cherrytomaten in de lengte in vieren.
Eiersalade met cherry tomaten
Een romige salade op basis van crème fraîche light en mayonaise met yoghurt.
Gerelateerde recepten
Eiersalade met cherry tomaten
Een romige salade op basis van crème fraîche light en mayonaise met yoghurt.

4 personen
75 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd in kleine stukjes. Voeg de mayonaise, crème fraîche en mosterd toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en de cherrytomaten in de lengte in vieren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 middelgrote scharreleieren
2 el mayonaise met yoghurt
1 el crème fraîche light
1 tl grove mosterd
1 bosui
2 cherrytomaten