Kook de meergranenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang het kookwater op.
Snipper de ui, halveer de champignons en snijd de groene peterselie fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de uien goudbruin. Voeg de champignons toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer het tofugehakt en de shoarmakruiden erdoor.
Voeg de tuinboontjes en 100 ml kookwater toe en stoof met de deksel op de pan ca. 5 min., schep regelmatig om. Voeg de rijst en de peterselie toe.
Gerelateerde recepten
Rijst met tofugehakt en paddestoelen

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de meergranenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang het kookwater op.
Snipper de ui, halveer de champignons en snijd de groene peterselie fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de uien goudbruin. Voeg de champignons toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer het tofugehakt en de shoarmakruiden erdoor.
Voeg de tuinboontjes en 100 ml kookwater toe en stoof met de deksel op de pan ca. 5 min., schep regelmatig om. Voeg de rijst en de peterselie toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
275 g meergranenrijst
2 zoete uien
250 g kastanjechampignons
4 takjes peterselie
2 el traditionele olijfolie
180 g fijngekruid tofu roerbakgehakt
1 el shoarmakruidenmix
300 g diepvries fijne tuinbonen