Aardappelsalade met tuinbonen
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met tuinbonen

40 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in de schil in water met wat zout in ca. 20 min. gaar. Giet af, laat een beetje afkoelen en snijd in de lengte in dunne parten.

Kook ondertussen de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat een beetje afkoelen en verwijder de lichtgroene vliesjes om de boontjes.

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de aardappelen, de tuinboontjes, het citroenrasp en de sjalot in een kom. Klop de olie met de mosterd en de azijn tot een dressing. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout. Meng de dressing en de walnoten door de salade.

Tuinbonen dubbeldoppen

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig