Pureer met een staafmixer de blaadjes van de peterselie, dille, knoflook en de walnoten. Voeg het citroenrasp, het -sap, olijfolie en 8 el water toe en roer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met bleekselderij of rijstcrackers.
Gerelateerde recepten
Groene kruidenpesto

bijgerecht
4 personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pureer met een staafmixer de blaadjes van de peterselie, dille, knoflook en de walnoten. Voeg het citroenrasp, het -sap, olijfolie en 8 el water toe en roer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met bleekselderij of rijstcrackers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje platte peterselie
1 bakje verse dille
1 teen knoflook
2 el walnoten
2 el citroen
3 el olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer