Ovenschotel met kalfsragout

Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

505 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de maïs uitlekken. Voeg de kalfsragout en maïs toe en verwarm mee. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Vet de ovenschaal in. Schep het ragoutmengsel in de ovenschaal. Dek het geheel af met een laag puree. Gratineer de schaal ca. 15 min. in de oven.

  • Puree maken

    Instructievideo - 03:22 min.

Ovenschotel met kalfsragout

Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig