Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de maïs uitlekken. Voeg de kalfsragout en maïs toe en verwarm mee. Breng op smaak met zout en peper.
Vet de ovenschaal in. Schep het ragoutmengsel in de ovenschaal. Dek het geheel af met een laag puree. Gratineer de schaal ca. 15 min. in de oven.
Ovenschotel met kalfsragout
Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.
Puree maken
Instructievideo - 03:22 min.
Ovenschotel met kalfsragout
Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de maïs uitlekken. Voeg de kalfsragout en maïs toe en verwarm mee. Breng op smaak met zout en peper.
Vet de ovenschaal in. Schep het ragoutmengsel in de ovenschaal. Dek het geheel af met een laag puree. Gratineer de schaal ca. 15 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
176 g aardappelpureemix voor ovenschotel
1 ui
2 el zonnebloemolie
400 g Italiaanse roerbakmix
800 g kalfsragout
300 g mais in blik
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud 3 liter