Groene aspergequiche met geitenkaas
bewaar
bewaar

Groene aspergequiche met geitenkaas

Als hoofdgerecht, voor de lunch, bij de borrel: deze hartige taart is áltijd lekker.

25 min. bereiden / 45 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd van de onderkant van de asperges ca. 3 cm. af. Was de asperges. Breng ze in een pan met ruim water in ca. 7 min. beetgaar en laat ze uitlekken.

Kneed intussen met mixer de bodemmix met 50 g boter en het water in een hoge beslagkom tot soepel deeg. Laat het deeg in plasticfolie ca. 10 min staan. Verwarm de oven voor op 200 °C of gas ovenstand 4.

Vet de springvorm in en bedek met een dun laagje deeg. Verkruimel de geitenkaas. Verdeel de asperges, ham en geitenkaas over de bodem.

Mix in een beslagkom de melk en de eieren en mix ca. 2 min. Voeg de sausmix toe en klop nog 1 min. Vul de saus over de vulling. Bak de quiche in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin. Lekker met een frisse salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene aspergequiche met geitenkaas

Als hoofdgerecht, voor de lunch, bij de borrel: deze hartige taart is áltijd lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig