Aardappelsoep met roggebrood
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.
Aardappelsoep met roggebrood
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011572_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 zakjes lente ui-crème soep
3 eetlepels boter of margarine
1 zakje miniworteltjes
1 bak gekruide aardappeltjes rozemarijn
200 g katenspek
3 bosuitjes
8 plakken roggebrood
40 g kruidenboter