Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.
Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.
Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.
Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.
Bonenstoofpot à la dijonnaise
- algemeenU kunt dit gerecht grotendeels 's ochtends al bereiden. Volg voor serveren het recept vanaf stap 3.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gerelateerde recepten
Bonenstoofpot à la dijonnaise

hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.
Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.
Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.
Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.
algemeen:U kunt dit gerecht grotendeels 's ochtends al bereiden. Volg voor serveren het recept vanaf stap 3.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el olijfolie
2 uien
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix
1 groentebouillontablet
150 ml droge witte wijn
1 blikje Spaanse reuzenbonen
1 Frans stokbrood
1 zakje gemalen belegen kaas
1 rode ui
2 el mosterd
1 bekertje crème fraîche