Salade van reuzenbonen met spinazie

320 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng in een wijde schaal de uiringen met de azijn en marineer ze 5 minuten. Klop de olie en naar smaak zout en peper door de azijn.

  2. Spoel intussen de bonen in een zeef onder koud stromend water af. Snijd de tomaten in stukjes. Meng de bonen, tomaten en dille door de olie. Laat de smaken op kamertemperatuur ca. 1 uur intrekken.

  3. Schep de spinazie luchtig door de bonen in de schaal. Verkruimel de kaas grof en strooi dit samen met de croutons over de salade.

  4. Een originele variatie op de klassieke Griekse salade. Serveer met warme pitabroodjes.

Salade van reuzenbonen met spinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig