Snijd de peppadew in kleine stukjes en schep ze in de blender. Voeg de tapenade, de komijn en de yoghurt toe.
Meng het mengsel eerst goed met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot een gladde saus. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met bruschetta, ciabatta en als topping voor pizza's en crostini.
Gerelateerde recepten
Peppadew-yoghurtdip

bijgerecht
1 porties
360 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de peppadew in kleine stukjes en schep ze in de blender. Voeg de tapenade, de komijn en de yoghurt toe.
Meng het mengsel eerst goed met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot een gladde saus. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met bruschetta, ciabatta en als topping voor pizza's en crostini.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
75 g peppadew pepers
1 el zongedroogde tomatentapenade
1 mespunt komijn (djinten)
125 ml Griekse yoghurt