Zeekraal wassen en in stukjes snijden. In kom garnalen mengen met mayonaise, citroensap en zeekraal. Op smaak brengen met zout en peper. Helft van sneetjes brood beleggen met garnalensalade. Afdekken met rest van brood. Brood beetje aandrukken en sandwich diagonaal doormidden snijden en eventueel stapeltjes maken. Voor snack brood nogmaals halveren.
- algemeenU kunt ook uitgaan van een bakje kant-en-klare garnalensalade en daar de zeekraal en naar smaak wat citroensap door mengen.
- algemeenNeem in plaats van zeekraal met heet water overgoten zeeasters of 30 g rucola in dunne reepjes.
Gerelateerde recepten
Waldkornsandwich met garnalen-zeekraalsalade

4 personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Zeekraal wassen en in stukjes snijden. In kom garnalen mengen met mayonaise, citroensap en zeekraal. Op smaak brengen met zout en peper. Helft van sneetjes brood beleggen met garnalensalade. Afdekken met rest van brood. Brood beetje aandrukken en sandwich diagonaal doormidden snijden en eventueel stapeltjes maken. Voor snack brood nogmaals halveren.
algemeen:U kunt ook uitgaan van een bakje kant-en-klare garnalensalade en daar de zeekraal en naar smaak wat citroensap door mengen.
algemeen:Neem in plaats van zeekraal met heet water overgoten zeeasters of 30 g rucola in dunne reepjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ bakje zeekraal
2 bakjes Hollandse garnalen
4 el yoghurtmayonaise
1 el citroensap
8 sneetjes brood