Waldkornsandwich met garnalen-zeekraalsalade

245 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zeekraal wassen en in stukjes snijden. In kom garnalen mengen met mayonaise, citroensap en zeekraal. Op smaak brengen met zout en peper. Helft van sneetjes brood beleggen met garnalensalade. Afdekken met rest van brood. Brood beetje aandrukken en sandwich diagonaal doormidden snijden en eventueel stapeltjes maken. Voor snack brood nogmaals halveren.

  • algemeenU kunt ook uitgaan van een bakje kant-en-klare garnalensalade en daar de zeekraal en naar smaak wat citroensap door mengen.
  • algemeenNeem in plaats van zeekraal met heet water overgoten zeeasters of 30 g rucola in dunne reepjes.

Waldkornsandwich met garnalen-zeekraalsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig