Bretonse vissoep met venkel en linzen
Aan de slag
In grote pan olie verhitten. Ui en venkel al omscheppend 3 min. bakken. Visbouillontabletten erboven verkruimelen en 1 liter kokend water erbij schenken. Vis erin leggen. Soep aan de kook brengen en 3 min. verwarmen. Vis met vork in stukken verdelen. Linzen en zeevruchten erdoor roeren en soep op laag vuur nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met bruin stokbrood en lichtgezouten boter.
Bretonse vissoep met venkel en linzen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010998_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
190 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan olie verhitten. Ui en venkel al omscheppend 3 min. bakken. Visbouillontabletten erboven verkruimelen en 1 liter kokend water erbij schenken. Vis erin leggen. Soep aan de kook brengen en 3 min. verwarmen. Vis met vork in stukken verdelen. Linzen en zeevruchten erdoor roeren en soep op laag vuur nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met bruin stokbrood en lichtgezouten boter.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 el olijfolie
1 rode ui
2 venkelknollen
2 visbouillontabletten
200 g kabeljauwfilet
1 blik linzen
1 bakje fruits de mer