Provençaalse vissoep

450 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes in ruim water in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen de olie in een soeppan en fruit de ui 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en breng aan de kook. Snijd ondertussen de vis in stukjes.

  2. Draai het vuur laag. Voeg de vis en krieltjes toe en warm 4 min. door, tot de vis gaar is. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Schep de vissoep in 4 diepe borden. Serveer met het stokbrood.

  • algemeenU kunt de soep 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 10 min. op middelhoog vuur.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Provençaalse vissoep

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig