Snijd de kip in blokken. Schep de ketjap met koriander, komijn en knoflook door elkaar. Marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met de olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met seroendeng
Kipspiesjes in ketjapmarinade
Lekker voor op de barbecue of als hapje op de borreltafel.
Gerelateerde recepten
Kipspiesjes in ketjapmarinade
Lekker voor op de barbecue of als hapje op de borreltafel.

voorgerecht
12 porties
80 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de kip in blokken. Schep de ketjap met koriander, komijn en knoflook door elkaar. Marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met de olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met seroendeng
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
500 g kipfilet
4 el ketjap
½ el gemalen koriander*
1 tl gemalen komijn
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
satéstokjes