Korianderrijst
Aan de slag
Pureer met een staafmixer de gesnipperde sjalotten, de koriander en peterselie met 2 el olijfolie tot een gladde puree. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de puree 5 min. Voeg de basmatirijst en groentebouillon toe. Kook de rijst in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Korianderrijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007120_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
405 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pureer met een staafmixer de gesnipperde sjalotten, de koriander en peterselie met 2 el olijfolie tot een gladde puree. Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de puree 5 min. Voeg de basmatirijst en groentebouillon toe. Kook de rijst in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 sjalotten
1 bakje verse koriander
1 bakje platte peterselie
4 el olijfolie
300 g basmatirijst
700 ml groentebouillon
Dit heb je nodig
staafmixer