Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder en chilipoeder ca. 5 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in stukjes. Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten. Verwarm ca. 5 min. of tot de zeevruchten gaar zijn. Snijd ondertussen de koriander grof. Strooi voor serveren over de chili. Lekker met rijst.
- algemeenU kunt deze chili ook serveren als borrelhapje. Neem tortillachips om mee te dippen.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gerelateerde recepten
Zomerchili met zeevruchten

hoofdgerecht
4 personen
370 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder en chilipoeder ca. 5 min. op laag vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in stukjes. Voeg toe samen met de bonen met tomatensaus en de zeevruchten. Verwarm ca. 5 min. of tot de zeevruchten gaar zijn. Snijd ondertussen de koriander grof. Strooi voor serveren over de chili. Lekker met rijst.
algemeen:U kunt deze chili ook serveren als borrelhapje. Neem tortillachips om mee te dippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el olijfolie
2 uien
1 teen knoflook
1 tl gemalen komijn (djinten)
2 tl paprikapoeder
1 tl chilipoeder
1 potje gegrilde paprika's
1 blik witte bonen in tomatensaus
1 zak gemengde zeevruchten
1 bakje koriander