Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui 3 min. samen met het paprikapoeder en de komijn. Snijd de paprika in stukjes. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee. Doe de mais en bonen met tomatensaus erbij en laat de chili op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verpak de tortilla's in magnetronfolie en verwarm 3 min. op vol vermogen (700 watt). Leg een tortilla op een bord en schep er wat chili op. Voeg toppings naar keuze toe. Rol de tortilla op tot wrap.
Chiliwrap
Yes, we eten Mexicaans! Iedereen in huis smult van deze wraps met bonen, mais en kruiden.
- variatietipToppings: tortillachips (zak 150 g, naturel of nacho cheese), gebakken Hollandse rundergehaktballetjes (schaal 360 g), geraspte cheddar Tophat 48+ (kaas, stukje 150 g), salsasaus mild (potje 300 g)
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gerelateerde recepten
Chiliwrap
Yes, we eten Mexicaans! Iedereen in huis smult van deze wraps met bonen, mais en kruiden.

bijgerecht
4 personen
555 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui 3 min. samen met het paprikapoeder en de komijn. Snijd de paprika in stukjes. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee. Doe de mais en bonen met tomatensaus erbij en laat de chili op laag vuur 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verpak de tortilla's in magnetronfolie en verwarm 3 min. op vol vermogen (700 watt). Leg een tortilla op een bord en schep er wat chili op. Voeg toppings naar keuze toe. Rol de tortilla op tot wrap.
variatietip:Toppings: tortillachips (zak 150 g, naturel of nacho cheese), gebakken Hollandse rundergehaktballetjes (schaal 360 g), geraspte cheddar Tophat 48+ (kaas, stukje 150 g), salsasaus mild (potje 300 g)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el traditionele olijfolie
1 ui
3 tl paprikapoeder
1 tl gemalen komijn
1 paprikamix
1 blik maiskorrels
840 g witte bonen in tomatensaus
8 tortillawraps