Biefstuk met witlof en rucola

190 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in 4 parten.

  2. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 'rare' in ca. 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel.

  3. Snijd de biefstuk in plakken van ca. 1/2 cm. Leg op een bord. Verdeel het witlof en de rucola erover. Besprenkel met de olijfolie extra vierge. Bestrooi met peper.

  • algemeenServeer de biefstuk eens met 3 el crema di balsamico (flesje 150 ml). Deze crema is zoeter dan gewone balsamicoazijn, maar u kunt hem op dezelfde manier gebruiken.
  • Biefstuk met pepersaus maken

    Instructievideo - 04:54 min.

Biefstuk met witlof en rucola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig