Maïskipfilet met boterbonen en tapenade

375 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets in 15-20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken.

  2. Snijd de salade-ui in stukjes van 2 cm. Halveer de olijven. Snijd de knoflook heel fijn. Meng met de olie en de helft van de tapenade tot een dressing. Schep de dressing door de limabonen, olijven en salade-ui. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over de borden en leg de kipfilet erop. Verdeel de rest van de tapenade over de kipfilet.

  • combinatietipLekker met een salade van tomaten, rucola en witte balsamicoazijn

Maïskipfilet met boterbonen en tapenade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig