Salade met brie en cranberryvinaigrette

400 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 2 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd van het brood 4 sneetjes van 1/2 cm. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Laat afkoelen en beleg royaal met de brie. Zet de ovengrill aan.

  2. Klop een vinaigrette van de olie, azijn, knoflook en cranberry compote. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de onderkant van de stronk witlof en halveer het lof in de lengte. Verwijder de harde kern. Meng het lof met de sla en vinaigrette en verdeel over 4 borden.

  3. Leg het brood met de brie ca. 2 min. onder de grill of tot de brie gesmolten is. Garneer eventueel met wat rode bessen.

Salade met brie en cranberryvinaigrette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig